sobota, 21. junij 2008

(Ne)komedija, Marija, jajca in zaprto

1. Človek misli, da si bo po napornem tednu ogledal komedijo. Komedija naj bi bila smšena. Če greš na festival komedijantov naj bi gledal komedijo. Zadeva vsekakor ni bila komedija. Baje nekaj sentimentalnega. Posledično se potem punce smejimo, ko učiteljica Marija po devetih letih končno najde svojo hčerkico, za katero je mislila, da je sploh mrtva.

2. Marija. Marija. Marijaaaaaaaaaaa. Marijaaaaaa. Lepa. Pametna. Učiteljica. Grdo so jo izigrali. Županovo srce se je ogrelo zanjo. Ona pa tako nedolžna. Zgolj materinska sreča šteje. Marijaaaaa. Bonny se je vnela za župana - Filipa. Logiš. Ana je imela videnje in je napovedala, da je ta nesrečni izgubljeni otrok Anica. LOL.


3. Jajca. Jakob si je sredi predstave zaželel jajca. Pečena. Bonny je nato ugotovila, da je lačna. In se do konca predstave spraševala, če je kakšna picerija še odprta. Barbara na drugi strani je prav tako izrazila željo po pečenih jajcih. Jojmene ...



4. Gremo babe nato z navdušenjem na kakav. Kakava ni. Je vse zaprto. V petek zvečer te v Domžalah ob 23.13 ne spustijo nikamor več. Prav imajo. Ob taki uri se gre spat.


Sem šla domov. Spat. In uživala (->NOT) ob zvokih, ki so prihajali v mojo sobo. Soseda je imela žurko.

8 komentarji:

Izgubljena. 21. junij 2008 ob 18:36  

:) Tale objava je pa skrajno nenavdušeno izpadla :D - imam prav?

Katja 21. junij 2008 ob 18:46  

Neee, neee, sej je bilo fino. Mislim, družba je bila super. Igra je bila čisto predolga ... Pa pol bi mi pasalo še malo babjega čveka, sem bila ravno v elementu, pa sem mogla it domov. :)

Anonimni 22. junij 2008 ob 21:24  

LOL, LOL, LOL!
Filip ima pač prav posebno mesto v mojem srcu:P ...

Jajca, ja ... in moja lakota potem, bemti Jakob:)! Pa še tragikomedija (bi ocenila jaz) in zaprt Mcdonald. Eh:) ...

Ana 23. junij 2008 ob 09:08  

jeee, in včeraj sem šla ponovno na komedijo, komedija je bila bolj ena zmešnjava kot komedija, bistva nisem razbrala,če je sploh bil,smejala se nisem nič, predstavitev lapsusa s srečnim koncem, res se mi je kar vleklo, igralci so bili pa eni epigoni

tako da, Učiteljica mi je bila 100x boljša

še to, igralka v vlogi Marije, je dobila nagrado za najboljšo glavno žensko vlogo

Katja 23. junij 2008 ob 13:44  

@B: Cel večer je bil tragikomedija, hahaha ... :)

@A: V soboto je bila baje ful dobra igra. Mene je po petku minilo, da bi šla še katero pogledat. :)Ja, sej verjamem, da jo je dobila. Teksta je imela res ogromno. Pa jokat je mogla, pa neumno se je mogla delat ...

Anonimni 23. junij 2008 ob 16:18  

Kaj pa moška najboljša vloga? Filip maybe:P?

Men je bla Marija čist mimo. Pa saj vem, da je bila to le vloga, ampak vseen - preveč čustev, preveč nevednosti, preveč vznesenosti ... bljak.

Ana 23. junij 2008 ob 16:28  

Ja sej Marija je bila zato tako dobro ocenjena, ker je vsa ta čustva,..., tako dobro odigrala. Jaz tega nebi zmogla.

Moško najboljšo vlogo je pa dobil en tip, ki je igral v soboto, na tisti igri, za katero tudi Katja pravi, da je bila baje full dobra.

Katja 23. junij 2008 ob 17:20  

Ja, Filip je bil pa sploh zakon. Sam je blo dobr - kako je bil on noro zaljubljen vanjo, ona pa sploh ni dojela. Ja, pa ja. Hahahaha ... kolk je fino, če se lohka delaš, da si neumen. :)

(kravica) Katka 2008 © Blog Design 'Felicidade' por EMPORIUM DIGITAL 2008

Back to TOP