četrtek, 29. maj 2008

Praznovanja!

Maj je je lep mesec. Maja so na svet prijokali samo luštni fantički in dekline. Tedenske slavljence objavljam v enem postu.


TADEJA
Sicer je imela rojstni dan že prejšnji teden (v sredo), ampak ni dobila posebne objave, tako da ... Vse dobre želje pošiljam v Kanado! In se že zdaj veselim, da prideš nazaj. Saj veš, Tadeja, brcanje pod mizo in zavijanje z očmi. Ko pogled (brez besed) in nasmeh povesta vse (kot na slikici). :)



ANDRAŽ
Ponedeljkov slavljenec! Letos nisem pozabila nate! Želim ti vse dobro in da se končno spet dobiva in greva pogledat ribice. Nisem jaz kriva, če sem zmedena in v pomanjkanju časa! :) Vsekakor - super fant si, tak ostani še naprej!



MAJA
Majčiiiii, pojem in se derem: hepiii brzdejjj tuu juuu ... :) Včerajšnja slavljenka, ki kljub temu, da ima vsako leto eno številko več, tega še zdaleč ne pokaže! Komaj čakam, da se spet vidiva. Čas je za ponovno kavo! :)



TANJA
In današnja slavljenka ... Če sem prej pela in se drla, zdaj zagotovo kričim!! V tvojem stilu. ;) Držim pesti, da vejice v diplomi stojijo prav, vse ostalo je mala malica. :) Prav tako držim pesti, da princeska Tanja najde princa na belem konju. :)




3 komentarji:

storyteller 29. maj 2008 ob 09:25  

Čestitke vsem majskim slavljencem!

Hepiiiii brzdeeeeeej! :)

Anonimni 30. maj 2008 ob 07:58  

Vse najboljše vsem in vsakemu posebej. Kakšna fešta bi bila, če bi vsi skupaj naredil zabavo:).

Katja 1. junij 2008 ob 22:45  

Jap, ne bi bilo slabo, če bi imeli kako žurko. Bi bilo zanimivo ... hehehe ...

(kravica) Katka 2008 © Blog Design 'Felicidade' por EMPORIUM DIGITAL 2008

Back to TOP