petek, 26. oktober 2007

Idealen dan

Ob petkih sem doma. Na faksu nimam obveznosti, kar pomeni, da mi ni treba v Ljubljano, kar pomeni, da mi zjutraj ni treba zgodaj vstati, kar pomeni, da lahko spim. Kar pomeni, da sem danes spala kar dolgo. ;) Včeraj sem bila na vaji. Taki ta pravi. Gasilski. Super je, ko se pelješ s sireno in lučkami na prizorišče, kjer naj bi gorelo. ;) Zadeva je vseeno precej resna. Ob prihodu na prizorišče je treba pravilno reagirati. Vsak točno ve, kaj mora storiti. No, midve z Lucijo sva punci. Fantje naredijo težko delo. Za naju ostanejo lažje stvari. ;) Potem sledi ocena vaje in seveda malica. Nato še obvezen obisk the lokala. V bistvu je bilo kar zabavno. Domov sem prišla prijetno utrujena.
In tako sem danes vstala spočita.
Zunaj dežuje. Ubadam se z zbiranjem prispevkov za naš časopis (Žejan). Letos je težko. Upam, da bo dovolj gradiva. Zraven spremljam sejo (iz parlamenta) in se zabavam. Pred kratkim je moj bratec vstal. Sploh nisem vedela, da je doma. ;) Zadnje čase se ukvarja z nogometno ligo. Zadeva je kar naporna. Včeraj je moral pojesti kar 18 jajčk (Kinder jajčk). Le na koga me to spominja ... ;)
Upam, da jim bo šlo letos še bolje kot lani. Zato prilagam sliko z včerajšnjega žrebanja. Za vzpodbudo. In ker vem, da je res veliko truda vložil v ta projekt (in ostali).
Torej, danes mi ni nič hudega. V načrtu imam še ogled nekaterih filmov, branja knjige ... Stvari, ki me veselijo. Idealen dan, ni kaj.

Dodatek: Pozabila!!!! Spletna stran MSD Lige je: http://www.msdliga.si/
Dodatek: Na sliki sta dva Roka. Prvi (na levi) je moj brat, drugi je Rok Ravnikar, vsestranski človek. ;)

3 komentarji:

Rok Ravnikar 26. oktober 2007 ob 15:24  

hvala, hvala! Ne veš, kolk je pohvala pomembna ljudem,... Pol zamere zaradi "postavitve na sramotilni steber internetne javnosti" že pozabljene :)

Katja 26. oktober 2007 ob 16:16  

Glede na to, da sam večkrat kritiziraš oziroma z ostalimi deliš svoje razmišljanje, bi rekla, da je opazka glede zamere zgolj šala, ne?

Sicer pa, zadeva, ki ste je lotili je resna kot sta resna vidva na sliki. ;) Želim uspešno sezono in čim manj metanja polen pod noge. Jih raje koristno uporabite v nedeljo na tekmi! ;)

Bonny 27. oktober 2007 ob 11:13  

... ja, slavni RR, ki mi tudi na praznovanju očetovega Abrahama ne da miru ... kot da je moral imet ravno v tej gostilni tudi on obletnico valete :)...

(RR, o fotkah sva se pa že pomenila, tako da ... stick to plan ...)

(kravica) Katka 2008 © Blog Design 'Felicidade' por EMPORIUM DIGITAL 2008

Back to TOP