četrtek, 30. oktober 2008

Pred prazniki

Priznam, ta teden me pošteno daje vreme. Sitna sem. In zoprna. In neprespana. Ne gre mi in ne gre mi. Ampak se v kratkem nadejam izboljšanja. Vremena in (predvsem) razpoloženja.

Pa poglejmo en teoretičen primer:
Živi eno dekle povprečno življenje. In sreča fanta. Fanta, ki je del njene preteklosti. Precej daljne preteklosti. Beseda da besedo in potem povabilo, da se vidita še kdaj.

Teoretično bi dekle lahko reklo, da ja. Ampak posledično bi to seveda pomenilo zopet neko zapletanje v nekaj, kar ni nujno, da bi bilo dobro. Za dekle. Ker izkušnje kažejo, da bi fant kaj hitro spet bil isti kot v starih časih in ne bi imel časa za dekle, ki pa tega ne prenaša. Biti z nekom in da ima ta nekdo pri sebi dva telefona, ki konstantno zvonita ... Pa to seveda ni največji problem. Ne, hvala. No, seveda govorimo o teoretični situaciji. In dekle se potem sprašuje, kaj naj naredi ... In ne najde odgovora. Ko pride naslednje povabilo, spet ne ve, kaj naj naredi. Teoretično, seveda.

Mogoče je bolje, da se izogibamo teoriji. Te teoretične stvari znajo človeka spraviti ob pamet.

In vprašanje dneva: Zakaj mi ljudje voščijo lepe praznike? Ali je obisk grobov lep praznik? Kaj je tu lepega? Mislim, da ne govorim o dejstvu, da so prazniki dejansko vikend oziroma vikend so prazniki in kaj je tukaj tako dobrega? Ne razumem.



Dodatek: Sem privolila v (še eno) srečanje. :)


8 komentarji:

Nihljaj 31. oktober 2008 ob 09:21  

Dva telefona nista noben problem, če ju zna lastnik ob primernem času utišati ali celo ugasniti :) Osebe z malo časa so sicer naporne, ampak če naletiš na tako, ki ceni trenutke s tabo in se je takrat pripravljena posvetiti vajinim trenutkom, ni panike :)

Lepi prazniki, ja. Se popolnoma strinjam. Pfeeej ...

Izgubljena. 31. oktober 2008 ob 10:41  

Verjetno vsi dojemajo praznik kot nekaj lepega že samo zato, ker je praznik - ni važno kakšen... Oh, jaz to še za božičnonovoletne praznike komaj zaželim :D (mja, zanemarjenka sem :D).

Ti želim, da se tole tvoje srečanje razplete po tvojih željah :) .

Ana 31. oktober 2008 ob 12:50  

jaa, hm, kaj naj pa zdej rečem, hm, si kr ne upam povedat

js pa praznujem, in mi je ok, če mi kdo zaželi lepe praznike

meni je vsak praznik lep

tale me pa na poseben način fascinira, predvsem zato ker ima toliko različnih simboličnih pomenov, razlag, dejstev, ugibanj, bla bla bla, v ozadju, da je kar zanimivo, potem si pa človek lahko povsem sebi v prid priredi pomen

žel, vreme bo tudi naslednji teden slabo

Apple 31. oktober 2008 ob 13:33  

Vreme je v p****, se strinjam :S

Lepo, da si privolila v srečanje. Go with the flow. Look who's talking :D

Katja 1. november 2008 ob 21:18  

@N: Jah dva telefona sta še najmanjši problem. :) Ne vem, ne vem ... bomo videli. :)

@V: Tenkju za strinjanje in želje.

@A: Ah, ne more bit vsak praznik lep. Eni so lepi, eni pa niso lepi. Kaj si ne upaš povedat?

@AP: Hehehe, ja sej. Za druge je vedno lahko biti pamenten. I know ... :::))

PETRUŠKA 2. november 2008 ob 08:38  

Tudi jaz sem nekomu zaželela lepe praznike in se trenutek zatem vprašala, če se te turobne praznike lahko 'vošči'... No, pa letos niti niso bili tako turobni...

Povabila kar sprejemaj. Saj to še niso pogodbe in obljube in po določenem času lahko že vidiš, če je kaj drugače-če ti drugače sprejemaš ali on drugače ravna...
Prilagajanje, ja...sto ljudi, sto čudi, mene tudi moti, če nenehno zvoni nekaj in ne moreš niti ene teme v miru dokončat...

Lep teden ti želim!

Bonny 3. november 2008 ob 14:18  

Se je srečanje že zgodilo:P?

Bimmer Girl 4. november 2008 ob 13:28  

Ej prazniki so mimo. Poročilo PO praznikih sledi kdaj? :D

(kravica) Katka 2008 © Blog Design 'Felicidade' por EMPORIUM DIGITAL 2008

Back to TOP