ponedeljek, 25. avgust 2008

Kuku, sem že tu!

Preživela Kolpo. Pa če potegnem črto, je bilo prav super. Res pravo preživetje v naravi, ker nismo imeli tekoče vode, elektrike, v bistvu ničesar. Razen agregata za hladilnik in žar.

kraj: ob Kolpi (trava, voda, igrišče za odbojko, nogomet in paint ball, wc)
čas: petek, sobota, nedelja
število udeležencev: 25

Pa poglejmo dejstva:
  1. Spanje v šotoru je udobno, če imaš super blazino. Ampak Katja ni Katja, če ne bi svojih slušnih sposobnosti vzela s seboj in tako posledično slišala vsako šepetanje v sosednjih šotorih, smrčanje, hojo, smeh, pokanje ... ma svašta. Spanja je bilo torej malo. Če sem bolj natančna - skoraj nič.
  2. Ni smešno, če se skriješ ponoči nekomu v šotor in te skoraj kap, ko prideš z wc-ja. Še dobro, da sem videla noge in A. pravočasno opozorila na nevarnost. Tudi ni smešno, če ljudem, ki bi radi v miru spali treseš šotor in se delaš, da je potres.
  3. Travarica ni pijača, s pomočjo katere bi se človek napil. Je bila pa dobra. Želodec me je pa noro bolel.
  4. Šest litorv kave za dobro jutro. Sicer pa vstajanje ob 6h.
  5. Čolnarjenje. Zanimiva zadeva. Kolpa je strašno mirna voda. In na začetku strašno nizka. Sicer je bil pa naš čoln izjema. Zapeljali smo na vse možne skale in zapreke in prepreke. Tudi tam, kjer ni bilo ničesar. Zagotovo smo podrli rekord v nasedanju na Kolpi. :)
  6. Najbolj nezahtevna skupina ever. Niti ene pritožbe. Popolnoma prilagodljivi ljudje. Še nisem doživela, da bi vsi brez težav jedli popolnoma identične sendviče.
  7. Vreme je bilo odlično. Vsaj glede na razmere po Sloveniji.
  8. Nove besede oziroma osnovno besedišče, če hočeš preživeti na Kolpi: rebelde, šalabajzar, Školjko in nooo, si sitna.
  9. Škoda, ker je danes že ponedeljek. Škoda.
  10. Fotk pa še ni. Jih moram dobit.
  11. Še ostala dejstva, o katerih sedaj nimam časa pisati: medvedi, pivo, veliko piva, koruza, odbojka, čevapi, dolga vožnja, smeh, veliko govorjenja, snemanje Tarzana, Kekca, James Bonda in še in še, Roki, nora familija, zgoraj brez - v majici ...

6 komentarji:

Bonny 25. avgust 2008 ob 20:01  

Druga točka je za crknit smešna!

Glede na to, da sem (ne preveč) ponosna lastnica CD-ja Rebelde:S, me zanima, v kakšni povezavi ste se smejali na njihov račun.

Ana 25. avgust 2008 ob 20:55  

razberem, da ste se imeli res fajn

kolpa da je strašno mirna in strašno nizka, a da res, da je tako grozna, v prihodnje se jo bom še bala

in kako da vam je ratalo tako pogosto nasediti, sliši se kot da je bilo to vaše glavno početje

Izgubljena. 25. avgust 2008 ob 20:57  

Rebelde:D - kako pa s tem preživiš na Kolpi?? :D


Sicer pa... Nihče izmed 25ih se ni pritožil glede sendviča? (običajno je skoraj obratno:))

Katja 26. avgust 2008 ob 10:23  

@B: Je blo smešno, ker sem bila ravno toliko pijana, da nisem popizdila, ker sta umazala blazino. Rebelde je skrivnost. :D Ne morem kar takole javno razlagat kako pa kaj. :)

@A: Ja, smo se imeli. Ma sej nizka je bila samo na trenutke. V resnici je kar globoka. Nimaš se kaj bat. Tam se ne morem utopit, tud če bi se hotla. :)Ma je blo skoraj glavno početje, da smo nasedali. Mogoče je bil problem v tem, da nas je blo 5 punc in 4 fantje. :) Mi smo pridno veslale, oni pa ... ::))

@V: hehehe, preživiš. :) Ja, zato sem pa tudi to omenila. Men se zdi, da smo bili tudi toliko izmučeni, da se nikomr ni dalo pritoževat. Al smo pa tolk super. Kdo ve ... :::))

storyteller 26. avgust 2008 ob 12:52  

Sliši se fajn! :) S kom si pa šla? Hočem rečt, očitno to ni bil vikend v družbi prijateljev, glede na število ljudi, ki si ga napisala.

Katja 29. avgust 2008 ob 08:02  

@ST: Pa v bistvu smo bili kar skoraj sami prijatelji oziroma ljudje, s katerimi se precej družim. No, ena manjša skupinica je bila takih, da nismo šli preveč skupaj. Sicer pa kar, ja. ::))

(kravica) Katka 2008 © Blog Design 'Felicidade' por EMPORIUM DIGITAL 2008

Back to TOP