ponedeljek, 18. januar 2010

Mišja vas + ptičja hiška

Končno mi je uspelo na računalniku vzpostavit povezavo najprej z mobitelom, nato še s fotoaparatom. Celo tako zelo uspelo, da imam sedaj vse lepo napeljano in samo priklopim in so slike tu ... Predvsem z razlogom, da ne bo izgovorov za pozne objave. :)

Najprej Mišja vas.
Miške iz prejšnje objave so dobile končno podobo. Slikici sta sicer slabi, ker še vedno nimam novega telefona, ampak za silo pa bo. Ja, kot je vidno, ni šlo vse po mojih načrtih. Miške so nastale po domišljiji drugih glavic, moje roke so zgolj pomagale. Naše miške Rozika, Zelenka in Rumenka so preskrbljene. Rozika in Zelenka imata vsaka svojo hišico in svojo vrečo s hrano. Rumenka je potepinka in vsako noč spi pri drugi miški. Zima je lahko še zelo zelo dolga. Naše vreče vsebujejo veliko različnih semen, hišice so tople, miške vedno dobre volje, igre, da nam ni dolgčas, si pa tako ali tako zmišljujemo sproti. Mišja vas je do ne vemo kdaj na ogled na steni v jedilnici.

In ker sem superdruperultraful važna, ker imam prvič v življenju čisto svojo ptičjo hišico, ki mi jo je naredil moj dragi moj, pokažem seveda še to. Mogoče sem čudna, ampak vedno sem si želela ptičjo hišico in je nikoli nisem imela. Ko sem izrazila željo, so pridne roke začele risati, žagati, brusiti ... in najlepša ptičja hišica (z dimnikom) na svetu že stoji. Da se pohvalim, vsak dan vsaj 2x preverim, če so semena še v hišici in če je vse ok.

1 komentarji:

PETRUŠKA 2. februar 2010 ob 11:35  

O Helou :) Spet lahko berem :)
Ptičja hišica me je očarala! Lepa zelooo!

(kravica) Katka 2008 © Blog Design 'Felicidade' por EMPORIUM DIGITAL 2008

Back to TOP